Contractmanager Vastgoedbeheer

Vacature gesloten

Contractmanager Vastgoedbeheer

Woonpartners Helmond

Wat is vereist?

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Stuurt op resultaat en op de relatie
 • Je bent in staat verschillende belangen af te wegen
 • Is bereid en in staat zich te ontwikkelen in deze rol (markt, materie, inhoud en organisatie)
 • Communicatief sterk
 • Zelfsturend, autonoom en samenwerkingsgericht

Wat krijg je?

 • €3.716 - €5.100 bruto pm
 • 36-urige werkweek
 • 26 vakantiedagen (o.b.v. 36 uur)
 • Individueel loopbaanontwikkelingsbudget
 • Laptop, telefoon en thuiswerkmogelijkheden
 • Eindejaarsgratificatie, bijdrage sportabonnement, vergoeding woon-werkverkeer, thuiswerkvergoeding, fietsplan en NS Business Card

Wat doe je?

 • 30% Contact met leveranciers onderhouden
 • 20% Contracten organiseren
 • 30% Intern overleg
 • 20% Inkooptrajecten begeleiden

Stel direct een vraag

Vacature

Als Contractmanager Vastgoedbeheer ben je ons eerste aanspreekpunt voor collega's, maar ook voor de partners waarmee we de contracten hebben afgesloten. Onze partners zien wij als een verlengstuk van onze organisatie en zijn als het ware collega’s. Die collega’s komen thuis en in de buurt/wijk van onze huurders. We werken samen op basis van vertrouwen en zorgen samen voor een uitstekende dienstverlening naar onze huurders. Dus als er iets mis gaat dan bespreken we met onze partners over hoe het beter kan. Kortom we investeren in de samenwerking en willen geen traditionele opdrachtgever - opdrachtnemer rol.

In deze functie speel je een centrale rol in het contractmanagementproces. Dit omvat het inkopen, opstellen van contracten, beheren van de onderhoudsplanning en het aanpakken van uitdagingen die voortkomen uit de niet all-in overeenkomsten. Je bent ook verantwoordelijk voor het leiden van inkooptrajecten. En je bent het aanspreekpunt voor zowel de dagelijkse activiteiten als de bredere strategische vraagstukken binnen het contractmanagement. Je bent in staat om de contractportefeuille om te vormen richting regisserend opdrachtgeverschap.

Je wordt onderdeel van team Vastgoedbeheer en je vormt samen met de Contractmanager Energie en Duurzaamheid, het subteam Contractmanagement. Je rapporteert aan de Teamleider Vastgoedbeheer en je draagt bij aan een samenwerkingsgerichte en kennisrijke werkomgeving. Deze functie biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van en efficiëntie van vastgoedprojecten en daarmee aan een thuis voor de huurders in Helmond!

Iedereen die bij Woonpartners in dienst treedt wordt gevraagd om een geldige Verklaring Omtrent Gedrag. De aanvraag wordt door Woonpartners verzorgd. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces.

Als je sterk bent in communiceren, houdt van resultaatgericht werken en je goed tegen weerstand kunt, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Contractmanager Vastgoedbeheer

Op een leuke werkdag verbeter je vastgoedcontracten, wat resulteert in tevreden huurders en collega's. Hierdoor groeit het aantal groene dashboard meters, wat jouw effectieve beheer aantoont.

Op een minder leuke werkdag ontvang je een verhoogd aantal klachten van huurders. Je staat daardoor voor de uitdaging om snel en effectief te reageren en verbeteringen door te voeren, zodat huurders alsnog tevreden zijn.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Een lift in een van de gebouwen komt stil te staan en moet met spoed worden vervangen. Wat doe je?

Zodra je een melding ontvangt, hetzij van de leverancier of de adviseur, handel je direct. Je belangrijkste prioriteit is om snel een offerte op te vragen bij betrouwbare leveranciers. Snelheid en efficiëntie zijn hier van belang gezien de urgentie van de situatie. Na het selecteren van de beste offerte verleen je de opdracht aan de gekozen leverancier. Hierbij zorg je ervoor dat alle betrokken partijen, inclusief interne teams en de klant, direct geïnformeerd worden over de situatie en de geplande aanpak. Communicatie is in dit proces essentieel. Je houdt alle betrokkenen actief op de hoogte van de voortgang en eventuele wijzigingen.

Groeipad

Binnen deze rol is er geen vastomlijnd groeipad. Het groeipad is mede afhankelijk van de ontwikkelmogelijkheden van de medewerker en de eigen wensen hierin. Woonpartners biedt elke werknemer een ontwikkelingsbudget aan. In overleg met je leidinggevende wordt een eventuele vervolgstap besproken.

Contractmanager Vastgoedbeheer

Werken bij Woonpartners

Woonpartners werkt samen met partners en bewoners aan betaalbare en duurzame woningen in hechte wijken. We verhuren ruim 7.500 woningen in Helmond en bieden huurders een thuis in hun eigen straat en buurt. Dit is meer dan alleen een huis. Deze opgave pakt Woonpartners op vanuit een zakelijk en sociaal oogpunt. Bij Woonpartners werken daarom professionals die op een betrouwbare, verrassende en verbindende manier hun bijdrage leveren. Geen dag is hetzelfde en er is alle ruimte voor creativiteit, samenwerken en eigen initiatief.

 • Kantoor in Helmond
 • 90 werknemers
 • 53% / 47%
 • Gemiddelde leeftijd 47 jaar
 • Informeel, representatief
 • Hybride werken

Collega's

Albert Noorlander - Adviseur I&A

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Woonpartners wil nog meer inzetten op digitalisering. Dit doen we samen met partners en collega's om onze huurders nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Hier wil ik graag vanuit mijn kennis en ervaring aan bijdragen om dit voor elkaar te krijgen.

Wat was je vorige baan?
ICT medewerker - Standvast Wonen.

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten, lezen, met vrienden een terrasje pakken.

Dennis Verberne - Projectcoördinator Vastgoedbeheer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Bezig zijn met maatschappelijke doelen en de samenwerking tussen verschillende teams in een dynamische organisatie, daar krijg ik energie van!

Wat heb je gestudeerd?
Bouwtechnische Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool.

Wat doe je in je vrije tijd?
Muziek, voetbal en een feestje met vrienden.

Ursula Custers - Medewerker Grootboek & Verslaglegging

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Vanuit mijn opleiding heb ik altijd affiniteit met vastgoed gehad. Na diverse functies in de commerciele sector wilde ik mij graag verdiepen in de maatschappelijke sector. Toen er een functie vrij kwam bij Woonpartners heb ik meteen gesolliciteerd en toen ging het heel snel! De beste beslissing ever...

Wat was je vorige baan?
Accountmanager VvE beheer.

Wat doe je in je vrije tijd?
Leuke activiteiten ondernemen met mijn gezin, vrienden & vriendinnen, lezen, wandelen en koken/bakken.

Huub Niessen - Buurtbeheerder

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor heb ik altijd werk gehad waarbij “de mens” centraal staat. De combinatie van sociaal beheer, het samenwerken met wijkbewoners en netwerkpartners maakte mij direct enthousiast om te solliciteren. Het feit dat ik veel “buiten” ben, vind ik fantastisch.

Wat was je vorige baan?
Pedagogisch Medewerker Thuislozenzorg.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik houd van wandelen, klussen en muziek luisteren.

Wendy van Frederici - Wijkadviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben in januari 2019 via een detacheringsopdracht bij Woonpartners binnen gekomen. Gedurende dat jaar heeft Woonpartners gevraagd of ik wilde blijven. Vanaf december 2019 ben ik in vaste dienst bij Woonpartners.

Wat was je vorige baan?
Adviseur woningcorporaties. Ik werd door woningcorporaties ingehuurd voor tijdelijke opdrachten.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik heb een passie voor turnen. Ik beoefen het zelf niet meer, maar ik sta 's nachts graag op om een WK te kijken.

Antoinette van den Boogaard - Woonmakelaar

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik werk al ruim 40 jaar bij dit bedrijf. Vooral het sociale, het omgaan met mensen, iets voor ze kunnen betekenen, trok me aan. Dit is nog steeds wat het werken bij Woonpartners voor mij zo leuk maakt!

Wat was je vorige baan?
Ik werk nog altijd bij mijn eerste werkgever.

Wat doe je in je vrije tijd?
Golfen, wandelen en gezellig met vrienden kletsen en borrelen

Rachid Amara - Klantadviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik kwam na een heftig auto-ongeluk, in het kader van een reïntegratieproject binnen bij Woonpartners. Ik kwam uit een commerciële functie, maar voel me hier helemaal op mijn plaats in mijn huidige dienstverlenende rol. Het is fijn om de bewoners een luisterend oor te kunnen bieden.

Wat was je vorige baan?
Commercieel medewerker buitendienst.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik houd van wandelen, voetbal kijken, stedentrips en netflix.

Sollicitatieproces

Reageer door de solliciteren via de sollicitatieknop
1e gesprek ma 11 december (middag)
2e gesprek vrij 15 december (ochtend)
En als we allemaal enthousiast zijn...
...heb je de baan!

Interessante baan?